Schilderen en versieren

Bij dit feestje is het schilderen de belangrijkste activiteit. Er is keuze uit allerlei blank houten artikelen die omgetoverd kunnen worden tot een persoonlijk kunstwerk van de deelnemers. De kinderen mengen zelf de kleuren die ze willen gebruiken en kunnen het voorwerp inzicht beschilderen. Tijdens het drogen van de verf kunnen we mooi de cadeautjes uitpakken of genieten van lekker eten en drinken (bijvoorbeeld de optioneel bij te boeken 'High tea').

Vervolgens wordt het kunstwerk afgemaakt door het te versieren met letters, schelpen en een keur aan glitters en stickers. Na deze 'finishing touch' wordt ieder kunstwerk in folie verpakt zodat het aan de ene kant niet af kan geven op de kleren van de feestgangers en aan de andere kant prachtig gepresenteerd kan worden aan de ouders thuis.

image image image image
Bijouterie kastje Kapstokje Bijouterie kastje Hartenlijst

We bieden een ruime keuze aan voorwerpen die de kinderen kunnen versieren:
  • bijouteriekastje met spiegel € 14,00
  • hartenlijst (50x35cm.) met fotolijstjes € 17,50
  • kapstokje € 12,50

De tijdsduur van dit arrangement hangt natuurlijk af van hetgeen we gaan versieren, maar ligt voor de meeste artikelen rond de 2,5 uur.

Is je interesse gewekt en wil je een optie nemen, een feestje boeken en/of nog meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.