Decoupage

Decoupage is een manier om objecten te verfraaien met behulp van papieren motieven. Decouperen betekent snijden of knippen. Bij dit feestje zoeken de kinderen een leuk motief uit van een servet of rijstpapier en brengen dit heel voorzichtig aan op een leuk object zoals een houten meubeltje of kistje. Het geplakte motief wordt met speciale lijm vastgemaakt en vervolgens met een vernis (al dan niet met glitters) voorzien van een beschermende laag.

Terwijl de vernis aan het drogen is kunnen we mooi de cadeautjes uitpakken of genieten van lekker eten en drinken (bijvoorbeeld de optioneel bij te boeken 'High tea'). Vervolgens wordt het kunstwerk afgemaakt door het verder te schilderen en/of te versieren met letters, schelpen en een keur aan glitters en stickers. Na deze 'finishing touch' wordt ieder kunstwerk in folie verpakt zodat het aan de ene kant niet af kan geven op de kleren van de feestgangers en aan de andere kant prachtig gepresenteerd kan worden aan de ouders thuis.

Gezien het feit dat de servetten of rijstpapier zeer dun en kwetsbaar zijn, leent dit feestje zich niet voor kinderen jonger dan 8.

image image image
Vogelhuisje Theedoos Theedoos

We bieden een ruime keuze aan voorwerpen die de kinderen kunnen versieren:
  • theedoos 9-vaks € 14,00
  • bijouteriedoos € 15,00
  • vogelhuisje € 12,50

De tijdsduur van dit arrangement hangt natuurlijk af van hetgeen we gaan versieren, maar ligt voor de meeste artikelen rond de 2,5 uur.

Is je interesse gewekt en wil je een optie nemen, een feestje boeken en/of nog meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.