Kransen en bloemtaartjes

Het is ook heel leuk om tijdens een feestje op een voor kinderen aansprekende manier aan een vorm van bloemschikken te doen. In dit geval werken we zoveel mogelijk duurzame natuurlijke materialen om de kinderen iets leuks te laten maken waar zij (of hun ouders) als decoratie ook heel lang plezier van kunnen hebben.

De eerste vorm die we aanbieden is het opmaken van een krans met een diameter van 25 of 30 cm. Afhankelijk van het seizoen en het thema dat in overleg met de jarige wordt afgestemd, wordt deze krans opgemaakt met groen, veren en allerlei insteek of opplakmateriaal als paddestoelen, kastanjes, denneappels, veren, eierschalen, stro, touw etc. etc. We zorgen er altijd voor dat er een hele ruime keus aan te gebruiken materialen is, zodat ieder kind een geheel eigen krans kan maken. De prijs van het opmaken van een krans van 25 cm. kan vanaf € 12,50 en een krans van 30 cm. vanaf € 15,00. De uiteindelijke prijs hangt een beetje af van het thema dat wordt gekozen en de materialen die hiervoor worden gebruikt.

image image image image
Paaskrans Strandkrans Bloemtaartje wit Bloemtaartje roze

Een andere vorm van bloemschikken die heel geschikt is voor kinderen betreft het opmaken van een 'bloemtaartje'. Hierbij dient een rond blok oase als basis. Deze wordt volgestoken met (zijde of wax) bloemen, bladeren, wol en/of andere natuurlijke materialen vervolgens omhuld met stof of band in een bijpassende kleur of met bijvoorbeeld kaneelstokjes. Het resultaat zal iedereen verbazen - een prachtig bloemstukje dat prachtig mooi op een taartplateau jarenlang als decoratie kan dienen. De prijs van een 'bloemtaartje' is € 14,50. Een bijpassend taartplateau kan optioneel voor € 5,00 bijbesteld worden (op=op).

De tijdsduur van dit arrangement hangt natuurlijk af van hetgeen we gaan versieren, maar ligt voor de meeste artikelen rond de 2,5 uur.

Is je interesse gewekt en wil je een optie nemen, een feestje boeken en/of nog meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met me op.